Braderie Bleskensgraaf

Braderie

 

De braderie heeft plek voor 120 – 150 kramen. Uiteraard zorgen wij voor een mooie mix van activiteiten en producten. Zodra wij menen dat er teveel dezelfde producten/activiteiten worden aangeboden, dan wijzen we de laatst binnengekomen aanvraag af. Vaste kraamhouders hebben twee weken voorrang met inschrijven op anderen.

De route/plek van de braderie wordt jaarlijks in overleg met de gemeente bepaald. Het kan dus voorkomen dat de braderie niet elk jaar op dezelfde plek plaatsvindt. Ook garanderen wij geen vaste plekken. Uiteraard proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen maar dit is niet altijd mogelijk. Wij rekenen op uw begrip.

 

Tarieven 2020:

Prijs kraam, 4 meter breed                                                              *€ 45,00 per kraam

Prijs voor verenigingen                                                                    *€ 35,00 per kraam

Grondplaats (frontbreedte wordt berekend, 2 meter diep)     *€   8,00 per meter

Elektriciteit (gewone aansluiting)                                                 *€ 10,00 per aansluiting

Inschrijving per post of mail                                                          *€   5,00 per inschrijving

Inschrijving via website                                                                  gratis

Overige wensen                                                                                kosten afhankelijk van wens

*Alle bedragen zijn inclusief btw.

U kunt zich binnenkort inschrijven voor de braderie. Heeft u zich al eerder aangemeld, dan herkent ons systeem u als het goed is. U hoeft uw gegevens dan niet weer helemaal opnieuw in te voeren.

Bent u een nieuwe klant, dan is het volledig invullen wel noodzakelijk. Na het aanmelden ontvangt u op het door u ingegeven mailadres een link. Door op die link te klikken, kunt u aangeven hoeveel kramen en/of grondplaats en eventueel toebehoren wilt afnemen. Na het versturen van de gegevens, krijgt u meestal binnen een week een reactie. In de meeste gevallen zal dit een bevestiging zijn. Hierbij vindt u dan ook de factuur en de marktverordening.

Heeft u geen internet, dan kunt u zich ook inschrijven per post. De adresgegevens kunt u vinden bij het tabblad contact. Aan het inschrijven per post of mail zijn wel kosten verbonden.

Wilt u de marktverordening vooraf lezen? Stuur dan een mail naar info@braderiebleskensgraaf.nl  Afhankelijk van uw activiteit kunnen ook de brandweervoorschriften van toepassing zijn.